De beste sport- og spillforaene

Det er alltid morsomt å diskutere de tingene man liker med andre som deler samme interesse. Sport er noe som engasjerer bredt og heldigvis finnes det flere gode sportsfora på nettet hvor man kan snakke om alle typer sport. VGD, som er debattsiden til VG, har mange temaer som også dreier seg om sport. Hos VGD kan man også diskutere spill. Liker man spill kan forumet Spillskrinet også være interessant.shutterstock_304691351

Utenlandske sportsfora

Det finnes en rekke utenlandske sportsforum hvor man både kan diskutere sport generelt og enkeltidretter spesielt. Noen av foraene er drevet av store aviser som Daily Mail Forum, mens andre, som Whirlpool, er rene sportsforum.

Utenlandske spillfora

Spill er selvsagt også populært verden over og det er ikke noe problem å finne internasjonale spillfora. Man kan diskutere spill hos for eksempel Gamespot eller spillforumet til The Verge. Liker man flerspillerspill, er det også verdt å besøke forumet til Gameogre. Alle disse forumene er skrevet på engelsk.

E-sport

E-sport blir stadig mer populært og selvsagt er det også flere fora som tar for seg dette. Besøk for eksempel Esports Heaven. Der er det både generelle diskusjoner om e-sport og diskusjoner om enkeltspill som brukes mye til e-sport. Liker du League of Legends har også de et eget forum.