Fotball online – alt for den fotballgale

Fotballfeberen herjer både på grunn av EM og det kommende OL. Fotballfeberen herjer forresten det meste av året, for dersom du elsker fotball, er det vanskelig å få nok av sporten. Da kan heldigvis internett by på en ekstra porsjon fotball når det passer deg.shutterstock_238178143

Nettsider om lag og spillere

Er du en skikkelig fotballnerd og vil vite alt om et lag og spillerne, kan du besøke lagenes egne nettsider. Der finner du statistikk og informasjon, slik at du virkelig kan briljere neste gang du ser en kamp sammen med vennene dine. Les også fotballblogger skrevet av andre med samme lidenskap.

Livestrømming

Selvsagt har mange nettsider også livestrømming av fotballkamper, hvor du kan se kamper og herlige mål i reprise. Noen ganger er målene så fine at de er verdt å se ti ganger til.

Supporterutstyr

På nettet finner du selvsagt også supporter-butikker hvor du kan kjøpe artikler med fargene til favorittlaget ditt.

Billetter til kamper

Du kan også bestille billetter på nettet, både til norske kamper og til kamper i utlandet. Mange liker å dra på fotballkamp i utlandet og på nettet kan du både bestille billetter til kampen, flybillett, hotellrom og alt annet du trenger for en herlig ferie.