Populære spill akkurat nå

Spill gjør hverdagen litt morsommere og litt mer spennende. Noen spill har vært populære i generasjoner, mens noen spill plutselig dukker opp og blir en kjempetrend. Digitale spill er blant de mest populære spillene nå, men gamle brettspill og kortspill spilles også.online games

Flerspillerspill på nettet

Flerspillerspill er både underholdende og sosialt, og disse spillene er en suksess verden over. Noen av spillene brukes til og med til e-sport, det vil si at spillerne konkurrerer mot hverandre i turneringer. Denne trenden er også i ferd med å ta av i Norge, som man kan lese om på Gamer.no, selv om de fleste bare spiller flerspillerspill for moro skyld.

Gratisspill på nettet

Ordet gratis er alltid forlokkende, og nettet byr på hundrevis av gratisspill du kan spille på PC, nettbrett eller mobil. Spillene spilles i nettleseren, og finnes blant annet hos Spillespill.no og 007.no. 

Fang en Pokémon

Et av de aller mest populære spillene for tiden, er Pokémon Go. Dette spillet har tatt av helt, og det skjedde i løpet av få dager. Spillet bringer tilbake minner om Pokemonspillene, men i dette mobilspillet skal man fange Pokémons i den virkelige verden. Appen simulerer at det er en Pokémon i landskapet i nærheten, og du skal gå dit og fange den. Spillet er morsomt, og det får deg også i aktivitet, slik at det slik sett kan kalles et sunt spill.