Populære spillblogger

Spillblogger finnes over hele verden, selvsagt også i Norge. Spill.blogg.no er en av dem. Det er også verdt å nevne bloggen fantomena, som er den største spillbloggen i Skandinavia. Begge disse bloggene byr på spillanmeldelser og nyheter. En annen norsk blogg med en mengde nyheter og spillanmeldelser er IGN Norge.

shutterstock_320782238

Store internasjonale spillblogger

Mange spillere besøker også utenlandske spillblogger. En av disse bloggene er kotaku.com. Wolf-s Gaming Blog er også verdt å besøke for å lese spillanmeldelser, nyheter, finne tester av spillkonsoller og så videre. På denne siden finner du også intervjuer og nyheter om kommende spill. Hos bloggen N4G finner du spillanmeldelser til de fleste spillkonsoller. Wireds blogg GameLife er også svært godt besøkt.

En litt annerledes spillblogg

Bloggen Gamasutra går litt mer i dybden på selve spillindustrien. Her skrives det om kunsten å lage gode spill og hvordan industrien går fram for å lage vellykkede spill. Bloggen har en egen jobbside for folk som ønsker en karriere som spillutviklere. Du finner også statistikker og undersøkelser her.

Andre gode spillblogger

Det finnes flere spillblogger enn det er plass til å nevne i denne artikkelen, men her er et par sider du kan besøke; The Escapist, Engadget.com, Pure Nintendo og Giant Bomb.