Populære sportsblogger

Blogg om det du liker sier man alltid når noen skal starte en blogg og det er tydelig at mange liker sport, for det finnes en mengde sportsblogger på nettet. Sportsblogger kan bli skrevet av enkeltpersoner eller av aviser. VG har for eksempel sin egen sportsblogg og det samme har Aftenposten. Er du en ihuga fotballsupporter kan du besøke fotballblogg.no.shutterstock_442072264

Internasjonale sportsblogger

Store sportsblogger i utlandet skriver selvsagt lite om norsk idrett, men er man interessert i amerikansk idrett kan man besøke bloggen til ESPN. Der skriver de om svært mange idretter. Den engelske avisa The Guardian har en sportsblogg som skriver mye om fotball, men som også dekker andre sportsbegivenheter. Er du interessert i spansk fotball kan du besøke bloggen spanishfootballsports. Bloggen er på engelsk.

Fotball verden over

Fotball er en av de mest populære idrettene å blogge om. For et internasjonalt perspektiv kan du lese bloggene soccer-blogger.com eller soccerblog.com. Liker du italiensk fotball anbefales bloggene forzaitalianfootball.com og football-italia.net. Disse bloggene er på engelsk så du trenger ikke å kunne italiensk for å lese dem. En engelsk blogg om tysk fotball finner du på bundesligafanatic.com. Fotballanalyse finner du på bloggen spielverlagerung.com. Søk etter sportsblogger som skriver om din favorittidrett.